Despre mine

Sunt Mihai Alexandru Pop, sau mihai, si lucrez de zi cu zi in fuziuni si achizitii, si in managementul unor cluburi ce investesc preponderent la bursa.

Pana la momentul actual in experienta mea profesionala am participat in echipa de conducere a doisprezece tranzactii incheiate, si am participat in decursul ultimilor 10 ani, la peste 100 de proiecte de consultanta financiara mai ales in Europa Centrala si de Sud-Est.

In timpul liber sunt pasionat inca de pe la 12 ani de aviatie militara, unde am inventariat circa 7000 de modele de avioane intr-o enciclopedie de buzunar, sunt un avid consumator de filme si asta chiar daca nu obisnuiesc sa calc la cinema, un entuziast calator si chiar imi sta bine cu drumul, asa ca daca aveti destinatii exotice lasati o vorba si aici. As mai adauga pasiuni ceva mai civilizate ca istoria, sau muzica, dar si multe altele mai desuete ca somnul prelungit, inotul sau ciclismul.

Dupa cum probabil ca v-ati dat seama deja, sunt un sceptic si un critic, si desi obisnuiesc sa dau prea multe sfaturi, astept ca cititorul sa ma critice si impreuna sa construim o viziune mai buna.

Despre mine profesional putem discuta in particular.

email mihaialexandrupop[la]gmail.com

Responses

 1. Cautam ceva pe aici despre ganduri filozofice…pe la timpul lu comunistu, erau mai multe,dar nu aveam net … de ce ma dat pe tine…ok, ma bucur sa te cunos si am cetit tot din pg.

 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

 3. Buna ziua, te invit pe blogul meu nou nout, sa iti dai o parere. Tot ziceai ca esti critic.
  Am vrut sa dau un like aici la tine dar nu ai optiunea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.