Publicat de: Mihai A. Pop | septembrie 2, 2011

Un miracol in fiecare zi

Din cand in cand merita sa-ti reamintesti ca viata ta e pentru tine de neexplicat, un miracol – ceea ce te defineste ca creatura vie. Clar stim toti asta, doar ca suntem prea ocupati cu alte lucruri, lucruri care intr-adevar ne definesc ca oameni – ceea ce facem, deci deasemenea importante.

Ce caut sa fac este sa readuc in prim plan faptul ca uitam cat de buna e apa desi toti am fost insetati, cat de bine e sa fim sanatosi desi toti am fost si bolnavi, cat de bine e sa avem maini/picioare desi toti le-am avut puse in ghips, cat de bine e sa vedem desi toti am fost in moment in care n-am vazut bine. Cat de bine e sa gandim desi toti avem momentele noastre de inactivitate. Cat de bine e sa fim vii desi este trecator.

Practic fiecare zi este un miracol, insa nu-l percem ca atare, il percem ca intr-o serie infinita, desi semnele sunt peste tot care sa ne demonstreze ca nu e asa. Probabil e mai bine sa nu te concentrezi la semnele trecerii timpului si sa te concentrezi la viata, dar nu cred ca ciudatenia succesiunii zilelor trebuie ignorata total.

Drumul vietii si unul dintre putinele popasuri

Pentru subiectul de fata se potriveste o recomandare pentru momentul in care realizezi ca viata e limitata, si peste asta caracterele din acest film stiu chiar cat de limitata e – The bucket list, din 2007. Un film poate mai usurel, si poate mai simplist decat altele, dar care evoca destul de digerabil diferenta intre noi cei care avem si noi zile limitate, dar nu stim cate, si cei care stiu cate.Si acum la treaba, inapoi la lucrurile lumesti.

mihai

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii