Publicat de: Mihai A. Pop | August 13, 2011

The f word

Nu stiu ce va imaginati, dar probabil nu sunteti pe calea cea buna. Mai ales daca va ganditi la vreo injuratuta, pentru ca nu despre asta e vorba.

The f word in ziua de azi, e ca o injuratura, dar nu e o injuratura, practic are doar intentia de fi chiar opusul unei injuraturi, adica nu-ti apostrofezi „inamicii”, ci prietenii cu el.

Noul f word este facebook, chiar logo-ul este un f, insa cateva aditii ar putea transforma the new f word ca sa incorporeze the old f word si anume ceva de care m-am lovit:

  • In afara de like, chiar merge de multe ori sa dai dislike, mai ales cand e un articol, o publicitate sau o poza, iar asta poate deveni feedback valoros pentru cei care chiar vor sa-si cunoasca clientii.
  • Nu zic ca de cateva ori ar merge un buton gen lovehate, adica reactie subconstienta impulsiva pozitiva – negativa.
  • Dar de pilda esti cu unii Friends, dar practic exista grade de Friends (Google+ a vazut asta), dar pe langa asta ai invitatii de la unii care iti sunt necunoscuti, dar si de la unii care iti sunt inamici, practic un buton de add Enemy ar fi util, mai ales intre concurenti, si in general ca o reflectare a realitatii, si de la inamic nici nu ai nevoie de acceptul lor, pot fi inamici si atat.
  • Cand e vorba de articole poti fie sa dai like, fie sa nu faci nimic, insa de multe ori iti place ca articolul insa el vorbeste despre ceva ce nu-ti place, asa ca poate fi o idee sa dai like pe articol, dar hate pe ideea prezentata.

Si ca sa termin in nota asta, incearca sa-ti arati dezacordul cu articolul asta, sa vad cum poti s-o faci, pentru ca nu-ti place ideea nu poti face nimic, practic folosesti ca opusul lui like ignorarea.

the f word

Si pentru ca am vorbit de facebook, recomandarea de film este evidenta The social network, din 2010, o ecranizare dramatizata a inceputurilor companiei facebook, un film care o data cu trecerea timpului se va perima, dar care acum este cel putin acceptabil.

mihai

PS … like pe f

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii