Publicat de: Mihai A. Pop | februarie 14, 2011

Trebuia sa ma fac actor

Intre deloc putinele sfaturi legate de cariera, mai primesti ocazional cate un sfat despre ce „trebuia sa te faci”. Si cum ultimul episod a fost pe baza actoriei, cred ca merita sa ne uitam in trecut sa vedem care sunt aspectele pe care le observam la prieteni si de ce le indicam „ce ar fi putut sa se devina”.

In cercul de prieteni, pentru ca de acolo de obicei vin astfel de sfaturi, si mai putin de la concetatenii cu care astepti linistit metroul dimineata, de obicei te simti mai bine, ca doar de aia esti acolo.

Si cand te simti bine, lasi sa se intrevada mai mult din tine, cu excesele, extremitatile si cu dorinta ta de a face pe placul grupului (ceva ce numim la gramada socializare). Excesele si extremitatile te definesc social, iar eforturile de a face pe plac sau de a arata doar o anumita parte a ta, definesc un focus al tau in interiorul grupului.

Asa ca avem in cercul de prieteni mult mai mult din latura artistica sau autistica a individului, decat intr-un mediu formal, motiv pentru care ne vedem prietenii nostri in lumini mult acute, practic usor spunand ar trebui sa te faci actor, cantaret, contabil, pompier… pentru ca sunt niste trasaturi brute pe care le evaluam, dar e mult mai greu sa spui, ar trebui sa te faci referent pentru administrarea fondurilor guvernamentale in cadrul proiectelor cu investitii europe in sectorul imbunatatirilor funciare

In incheiere, chiar trebuia sa ma fac actor? Eu care m-am temut intotdeauna de invatatul unor replici fara sens aparent…

mihai

Reclame

Responses

  1. eu am auzit ca ar trebui sa ma fac actrita de la o doamna in 301 azi. sunt mai mult decat sigura ca nu sharuisem momente de intimitate emotionala in.. alte autobuze eventual. probabil ca depinde de ce necunoscuti cunosti. din impresii proprii, locurile publice sunt cele mai pline de wisdom in consiliere carieristica. :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii