Publicat de: Mihai A. Pop | septembrie 13, 2010

Un experiment de noapte

Mersul cu bicicleta, de ce e oare mersul cu bicicleta atat de interesant? Ce ii da mai multa adrenalina decat mersul intr-o decapotabila?

Probabil ca faptul ca viteza ti-o dai singur, probabil ca esti atat de aproape de pamant, si atat de in bataia vantului, probabil ca realizezi ca intre tine si orice obstacol, bicicleta nu te va apara de prea multe, probabil ca e mai usor de strunit ca un cal sau motocicleta… mental cred ca o compari direct cu mersul pe jos, efortul dozanduti-l similar.

Si apoi experientele…

Tuturor celor care au experimentat mersul pe bicicleta ca prescolari, stiu ca bicicleta iti dadea acea posibilitatea de a te rupe de parinti/bunici, de a fi individual (mersul pe bicicleta in grup, nu prea merge), fapt ce mergea mana in mana cu dorinta ta de a invata sa zbori din cuib.

Sau downhill, printre copaci, pe carari abia vizibile, cu franele incinse si deja mirosind a materie organica arsa.

Dar sa ajungem la ce am experimentat aseara…

Mersul prin padure pe drum forestier cu viteza la vale, si cu mare efort la deal, noaptea, fara luna, fara pic de lumina antropica, facand distinctia drum padure… doar prin faptul ca drumul parea un pic mai alb. Dar despre gropi nu se putea spune nimic inainte de a sari prin/peste ele.

Exaltarea a fost fenomenala, e aproape musai de incercat, macar pentru faptul ca stiai ca mergi cu viteza foarte mare, insa concentrarea era mai ales pentru pastrarea drumului, si iti testai instinctele la fiecare moment.

Locatia: drumul de la Gostinari/Mironesti catre Comana, prin rezervatia Padurea Comana.

mihai

Reclame

Responses

  1. Se vede ca dorm bine in ultima vreme. Am visat plimbarea de noapte de la Comana. Cred ca exprima cat de „de vis” a fost experienta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii