Publicat de: Mihai A. Pop | Septembrie 4, 2010

Poze cu …

De unde pleaca interesul barbatilor de a-si face poze cu femei frumoase?…

Deja nu mai ganditi logic, sunteti in spatiul emotional, si va ganditi la o forma de atractie, iar barbatul incearca sa-si hraneasca anumite vise prin revederea pozelor mai tarziu. Dar intrebarea ramane, doar ca se rescrie, ce anume ii da sentimentul ca isi apropie visele?

Practic emotiile dintr-un trecut putin mai indepartat sunt separate de realitatea momentului. Doar amintiti-va de copilarie, si ea va parea multora foarte frumoasa… practic n-a fost doar asa, dar emotia este separata, a fost cernuta, astfel ca a ramas doar cea pozitiva (exista cazuri cand ramane partea negativa).

Asadar sentimentul din poza nu este cel dat de realitatea momentului pozei, ci de interpretari pozitive ulterioare.

Si totusi de ce nu ne ajunge o poza si gata? Pentru ca sentimentul lacomiei nu vine absolut deloc din zona materialismul inuman, vine din cea a materialismului uman, cand vrei sa ai alti oameni, si abia pe urma s-a extins catre… pozele cu masini, motociclete, cu case, cu edificii, cu monumente, important e sa nu lipseasca dovada ca individul a avut respectivul obiect. Totusi o anumita doza de materialism e sanatoasa, deranjant devine doar cand e o linie neintrerupta de incercari de a dovedi averea.

Asa ca puteti afla mai multe despre oameni prin pozele publice, mai ales ca astea sunt cele pe care le aleg pentru a-i reprezenta.

Aproape ca stiu ca o rationalizare a posteriori legata de pozele cu individul si obiectul e – „pai e o amintire”, practic cel putin la fel de amintire ar fi fost daca ar fi ramas imortalizat doar ce vede retina – adica doar poza, dar nu e asta, pentru ca a face poza si cu individul implica efort suplimentar, implica explicatii si pregatire, poate si echipament… totul pentru a dovedi altceva.

Deci poze cu… sau poze fara…?

mihai

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii