Publicat de: Mihai A. Pop | iulie 14, 2010

Cel mai mare magar

Un mare magar, cel mai mare magar… de cate ori n-am auzit apelativele astea (sau sunt invective…)?

Am realizat ca nici un magar nu mai poate fi cel mai mare magar, nici un barbat, chiar nimic viu nu mai poate fi cel mai mare magar.

[chiar ma intreb de unde pana unde faptul ca magarul e capos si o tine tot pe-a lui a fost extins la magarul curent, care inseamna cu predilectie nesimtit, de ce nu i se spune caine? sau gaina? pentru ca ambele sunt mai nesimtite, insa probabil au fost mai usor de inteles, pe cand magarul nu e prea usor de inteles si i se pot atribui tot felul de atributii… ca si boul]

Cel mai mare magar este eMule sau eDonkey, programele de share si download cu cele mai largi arii de acces la documente, si pe care gasesti aproape orice exista, adica mai rar sa gasesti in alta parte si sa nu gasesti aici. Nu vreau sa fac reclama, insa intr-adevar gasesti cam orice, si chiar poti sa si iei daca ai rabdare cu saptamanile, pe cand daca esti impulsiv ai sa innebunesti inainte sa iei ce-ti trebuie.

De 6 ani de zile lucrez cu eMule si sunt inca foarte incantat de cantitatea de informatie shareuita, desi viteza este inca foarte foarte redusa, totusi pentru cei cu rabdare se gasesc de toate pentru toti.

Alti magari comuni actuali sunt torrentele si DC-ul, desi ambele sunt pe sisteme diferite si mult mai restrictive referitor la ce gasesti si cand gasesti, totusi atunci cand gasesti sunt de zeci/sute/mii de ori mai rapide decat batranul magar.

Va urez un incarcat si descarcat cu spor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii