Publicat de: Mihai A. Pop | ianuarie 23, 2010

Sportul national

De cele mai multe ori ca sa afli ceva despre tine trebuie sa te retragi intr-un loc linistit, in care sa te poti auzi si intelege. Asa a fost pentru noi calatoria in Indochina, pentru ca acolo nimeni nu ne intelegea vorba si am reusit sa ne auzim si intelegem mai bine.

Incepand prin a eticheta sporturile lor nationale Tailanda – box thai, Vietnam – badminton, Indochina – sepak (un combinatie intre volei si badminton si tenis cu piciorul, cercetati ca merita), am regasit sportul nostru national… carcotitul.

Recunosc ca practic sport excesiv, dar am impresia ca cu cat exersezi mai mult, cu atat devii mai bun, asa ca incercam sa ne intrecem limitele. Deja exista in subconstient un exercitiu asa ca atunci cand vezi ceva de carcotit, imediat incerci sa-l dezasamblezi, sa-l analizezi, sa capeti pareri, destul cat sa fie amuzant si ironic, dar fara sa pierzi substanta.

Nu va mai ocup timpul cu analiza, va las sa mai exersati.

Reclame

Responses

  1. Cum poti sa fii atat de carcotas, pentru ca stii foarte bine ca si orice alt roman ca sportul national este OINA… si binenteles la fel ca orice alt roman habar n-ai cum se joaca…
    PS. Cred ca este prima data cand scriu cuvantul asta… ar trebui sa incerci… sa vezi ce senzatie ai cand il scri prima oara… un gen de emotie puerila… un pic de stangacie… oina… funny word…

  2. Oina, oina…

    un mic tremur in mana, dar am invins


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii