Publicat de: Mihai A. Pop | Iunie 6, 2009

Reteta de Bucuresti

Se ia un oras de campie, se sapa pe alocuri si se monteaza borduri in jeg, se amesteca bine cu zapada timp de 2 luni, se bate cu piciorul sau automobilul pana se face muci, se pisa la colturi, se orneaza cu rahat de caine, se scuipa pe jos, apoi se usuca la soare pana iese iarba, si se serveste cu gunoi in strada, fum de ambuteiaje, manele si fitze. Recomand servirea doar din aeroport la plecare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii