Publicat de: Mihai A. Pop | iunie 5, 2009

Binefacerile si raufacerile empetreiurilor

Empetreiurile cunoscute mai mult ca mp3 playere, dar ar fi fost chiar bizar sa scriu empetreiplayerelor… zici ca e in turca nu in romana, asadar aceste aparate ne aduc noua tuturor o mica binefacere, respectiv in timpul pe care il petreceam in transportul in comun facand nimic ni-l ocupam cu ceva placut sau util, muzica/radio (marea majoritate) sau audiobooks/trainguri (macar eu).

Cred ca sunteti de acord ca este o inventie importanta acest mic player care merge cu tine oriunde, te salveaza de o presupusa plictiseala, si chiar te mai poate educa. TOTUSI cred ca a fost prost perceput acest device cand a fost inclus in functionalitatile unui telefon mobil, nu pentru ca acesta nu ar deveni si mai util ci pentru ca telefonul mobil are si speaker.

Lasati-ma sa ma explic.
Ora de varf in metroul bucurestean, aglomeratie (in sensul ca nu toata lumea de pe peron reusea sa intre in metrou), un grup de constructori de etnie suedeza, proaspat nespalati, iesiti din sut, si asezati pe o intreaga banca, asculta manele la unul dintre telefoanele binecuvantate. Am avut nenorocul sa ma aflu in preajma lor (30m) mai bine de 5 statii… si o spun sincer, m-au obosit.

Se pare ca orice inventie se poate intoarce impotriva ta… de la roata la bomba atomica la empetreiplayer.

Lasati-mi gandurile in pace!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii